Sugeng rawuh Xie Yu'an, Wakil Ketua Henan CPPCC kanggo ngunjungi perusahaan kita kanggo riset lan tuntunan

1

Ing esuk 20 Oktober, Xie Yu'an, Wakil Ketua Panitia Provinsi Henan ing Konferensi Konsultasi Politik Rakyat Cina, diiringi Zhu Dongya, Wakil Ketua Konferensi Konsultasi Politik Perumahan Rakyat Shangqiu, Sekretaris Komite Partai Yucheng County, lan Wu Dongmei, Ketua Konferensi Konsultan Politik County, mimpin sawetara anggota CPPCC kanggo neliti lan nuntun karya kita. Yang Qian, Presiden Zhurun ​​Group, lan Pak Qiao Hongtao, Manajer Umum perusahaan, ngiringi dheweke lan ngaturake sambutan lan matur nuwun kanggo para pemimpin amarga rawuh lan perawatan.

Presiden Grup Yang Qian ngancani tim riset lan mriksa bengkel bir, ngisi bengkel lan pameran peralatan bir kerajinan perusahaan, uga bengkel produksi peralatan bir kerajinan lan peralatan mortir. Uga dilaporake kanthi rinci babagan pembangunan bisnis perusahaan, transformasi cerdas bengkel, riset lan pangembangan inovatif, lan rencana pangembangan masa depan klompok.

5
3

Babagan proses kasebut, Ketua Xie, Wakil Ketua Komite Provinsi Konferensi Konsultasi Politik Rakyat China, ngrungokake laporan kanthi rinci babagan Pak Yang lan takon babagan kahanan saiki produk utama (peralatan mortar campuran garing, peralatan bir kraf, cerdas mesin cuci mobil sing ora nduwe). Ketua Xie nyengkuyung rencana filsafat lan pembangunan bisnis kita, lan ngucapake puji karo perusahaan minangka siji-sijine perusahaan sing melu standar santa mortar mortir garing. Tim penyidik ​​nyatakake negesake peralatan produksi maju, tim R&D super, lan peralatan nggawe bir cerdas.

4
4

Pungkasan, Presiden Yang ngucapake matur nuwun marang Ketua Xie amarga prihatin lan dhukungan kanggo perusahaan kita. Perusahaan kita bakal kerja keras lan luwih apik, entuk manfaat kanggo kabeh masarakat kanthi intelijen buatan cilik lan apik, lan nyoba nggayuh "Ngimpi Tiongkok"


Wektu kirim: Apr-21-2020