Rapat ijolan latihan taunan 2019 kanggo waralaba bir rampung kanthi sukses

Tanggal 6 Nopember, sesi latihan taunan sing tegang lan menarik kanggo waralaba francais rampung kanthi sukses ing saben wong nolak. Sajrone pertemuan pertukaran rong dina, kabeh bareng ngunjungi pangkalan produksi teknologi tukang, peralatan bir tukang bir, balai pameran bahan mentah anggur, operasi toko francais bir lan pelatihan ngrancang acara, pelatihan kawruh dhasar bir, Barang-barang denda birer, minangka kegiatan pambiji bir bir sing seger, upacara otorisitas waralaba sing apik banget, lan sapiturute, pungkasane, ana tamu khusus perusahaan-Pak kita. Wang Aizhong saka Oum Group kanggo nerangake kawruh dhasar babagan malt: Wenxiang ngerti piala; Guru Liu Guangxin saka Angel Group nerangake aplikasi ragi bir; Guru Hong Yutao saka Bad Haas Group nerangake babagan babagan sejarah Sejarah hop lan kategori. Sajrone rong dina, pelatihan kursus berkualitas tinggi lan dhuwur wis entuk manfaat kanggo saben waralaba sing melu rapat iki.

new
xinwen2
xinwen
xinwen6
xinwen6(1)

Sawise rapat ijol-ijolan latihan, waralaba sing partisipasi ora mung nguatake pengetahuan teoritis sing jero, nanging uga sinau evaluasi sensori bir, analisa fisik lan kimia lan kawruh liyane kanggo mbantu njamin kualitas bir luwih stabil lan konsisten ing produksi mengko. Thanks kanggo kabeh guru ing latihan amarga kesederhanaan lan kesederhanaan, supaya para waralaba kanthi cepet bisa ngerteni "kawruh" babagan bir bir. Pungkasan, aku pengin kabeh waralaba bisa sinau apa sing wis diraih, apa sing wis ditindakake, lan apa sing wis disinaoni. Bisnis tambah akeh makmur, lan karier dadi saya kuwat!


Wektu kirim: Apr-20-2020