Ekstensi susun atur Henan Pijiang Teknologi Development Co, .Ltd.

    Kanggo ngetrapake keputusan lan penyebaran panitia Komite Pusat CPC lan pamrentah provinsi lan kotamadya supaya bisa menang kamenangan pencegahan lan kontrol wutah lan pangembangan ekonomi lan sosial, miturut penyebaran panitia komite Partai kotamadya lan kotamadya pamrentah, pamrentah kabupaten ngadani rapat gerakan kanggo kumpulan proyek utama ing Yucheng County ing taun 2020 ing Infrastruktur Departemen III saka teknologi tukang bir (anak perusahaan klompok zhurun) ing Zon teknologi tinggi ing tanggal 2 Juni. Konferensi iki yaiku uga upacara wiwitan proyek phase III perusahaan kita.

 

图片1

    Wilayah desain lan konstruksi proyek fase kaping telu yaiku 48000 meter persegi, kanthi investasi 500 yuta yuan. Iki direncanakake diwiwiti ing wulan Juni 2020 lan diluncurake ing wulan Juni 2021. Ing ngarep, bakal dadi R&D lan pusat uji coba produk zhurun, platform data amba, Internet integrasi sistem sistem perkara, peralatan mesin cuci cerdas Aitai cerdas bengkel dhasar lan demonstrasi bengkel

图片2


Wektu kirim: Jun-05-2020