Apa sampeyan ngerti babagan milih peralatan bir?

Kanggo ngomong apa anggur sing populer ing donya ing taun-taun pungkasan, mesthine ana papan kanggo nggawe kerajinan bir. Ora kanggo definisi bir kerajinan, kepiye milih peralatan kanggo bir kerajinan uga ora dikawruhi wong akeh! Nyatane, ora ana model khusus kanggo peralatan bir. Iku peralatan digawe pribadi. Umume, kudu digabung lan dicocogake miturut kebutuhan dhewe, nanging kepiye carane cocog, ana kepastian.

Dina iki aku arep menehi ilmu sing populer - "Babagan peralatan bir kerajinan" Kaping pisanan, yen sampeyan pengin nggawe bir kerajinan asli lan enak, sampeyan kudu ngerti proses bir kerajinan bir. Aliran ing gambar ing ngisor iki yaiku kabeh proses nglebokake bahan mentah menyang peralatan kanggo nggawe bir kerajinan sing sugih.

new

Sawise maca proses nggawe bir, apa sampeyan nemokake manawa peralatan kasebut nduweni peran penting ing proses bir? Piranti lengkap saka peralatan bir kalebu komponen utama kayata sistem penghancuran, sistem saccharification, sistem fermentasi, sistem kulkas, sistem reresik, sistem kontrol, sistem pangkalan lan akeh komponen bantu. Ayo kula introduce sampeyan sawetara piranti gabungan。

Perangkat lunak gabungan 2 intelijen cerdas

Lingkup aplikasi: bengkel bir cilik, hotel, bar, restoran
Bahan peralatan: bahan baja stainless steel standar internasional internasional standar internasional
Komponen: tank saccharification cerdas, tank terpadu filtrasi, sedimentasi, tank fermentasi cerdas
Kauntungan peralatan: katon endah, tilas cilik,
Dibandhingake karo peralatan liyane, bisa ngirit tenaga kerja nganti paling gedhe, tingkat otomatisasi sing dhuwur, gampang sinau lan nguwasani, Alat nggunakake mode pemanasan listrik, ora ana gangguan lan ora ana polusi, nyimpen energi lan perlindungan lingkungan, lan nyuda biaya.

new

Pisah peralatan gabungan piranti telu

Scope aplikasi: pabrik bir cilik
Bahan peralatan: bahan baja stainless steel standar internasional internasional standar internasional
Komponen: tank saccharification / tank + tank tank + tank down-, tank banyu, tank filter + nggodhok / tenggelam
Sakramen / panci nggodhok + tangki filter + sink sink
Keuntungan peralatan: macem-macem kombinasi bisa dipilih, lan mengko bisa diowahi dadi saccharification papat unit, Kapasitas produksi bir gedhe lan efisiensi bir dhuwur, derajat otomatisasi, gampang sinau lan nguwasani, biaya bir komprehensif murah lan tingkat panggunaan peralatan iku dhuwur.

new2

Sekawan kombinasi piranti

Scope of application: umume ing bir ukuran ukuran
Bahan peralatan: bahan baja stainless steel standar internasional internasional standar internasional
Komponen: pot saccharification, tank filter, godhog pot, tank sedimentation
Kauntungan peralatan: kapasitas produksi bir gedhe, efisiensi bir dhuwur,
Derajat otomatis dhuwur, gampang sinau lan nguasai, Biaya pembuangan komprehensif murah, lan divisi peralatan jelas.

new3

Sing umum ditemokake ing bir ukuran medium lan ukuran gedhe, tangki panyimpenan sauntara ditambahake kanthi kombinasi papat piranti kanggo nyimpen wort saring, sementara bisa ngenteni wektu tunggu kanggo pot sing nggodhok lan nambah efisiensi produksi kabeh sistem. Kapasitas saccharification tambah nganti kaping 6-8 saben dina.

Tank tank fermentasi pemisah sing cerdas

ew4

Tangki fermentasi yaiku nyedhiyakake lingkungan sing cocog kanggo maltose supaya bisa diowahi dadi alkohol sawise wort digawe adhem lan ragi karo ragi. Tangki fermentasi dilengkapi sirah kupu-kupu ndhuwur, lempung panggilingan dipasang ing jaket / bal nyemprot CIP / katup sampling / tingkat cairan meter / outlet bir lan outlet limbah, tekanan mekanik sing nutup banyu banyu / port titanium inflating port lan katup dhukungan liyane. . Kanthi insulasi poliuretana kanggo mesthekake yen suhu fermentasi tetep kurang. Dilengkapi sensor suhu PT100, kanthi sistem kontrol otomatis PLC.

Sawise maca ilmu sing populer iki, carane milih peralatan bir kudu dipahami ing njero ati. Yen sampeyan isih durung ngerti utawa pengin takon luwih akeh babagan peralatan bir, sampeyan bisa ngubungi aku. Aku bakal menehi sampeyan jawaban sing paling profesional. .


Wektu kirim: Apr-16-2020