Dhaptar Produk

Kelengkapan bir komersial Mikro

Nggawe bagean bar utawa birpub ing masakan sampeyan banget. Sampeyan bisa njaluk banding langsung menyang pelanggan, adol bir ing masarakat kanthi bathi untung sing luwih apik lan nggawe reputasi dadi papan sing adhem. Alamiah, ana biaya overhead sing duwe bar utawa birpub sing dipasang, nanging bathi lan bathi tambah sampeyan bakal mbantu ngimbangi iki.

Umume nginstal ing restoran, bar lan hotel nggunakake mikrobrewery kanthi kapasitas saka 1 bbl nganti 8bbl. Uga microbrewery diselehake ing partisi kaca sing ngidini pengunjung mirsani proses nggawe bir. Iki minangka interior desain solusi sing apik lan alat pemasaran sing kuat.

Rincian

Nggawe bagean bar utawa birpub ing masakan sampeyan banget. Sampeyan bisa njaluk banding langsung menyang pelanggan, adol bir ing masarakat kanthi bathi untung sing luwih apik lan nggawe reputasi dadi papan sing adhem. Alamiah, ana biaya overhead sing duwe bar utawa birpub sing dipasang, nanging bathi lan bathi tambah sampeyan bakal mbantu ngimbangi iki.

Umume nginstal ing restoran, bar lan hotel nggunakake mikrobrewery kanthi kapasitas saka 1 bbl nganti 8bbl. Uga microbrewery diselehake ing partisi kaca sing ngidini pengunjung mirsani proses nggawe bir. Iki minangka interior desain solusi sing apik lan alat pemasaran sing kuat.

Item PJM-1BBL PJM-2BBL PJM-3BBL PJM-4BBL PJM-5BBL
Kapasitas produksi 1BBL / dina 2BBL / dina 3BBL / dina 4BBL / dina 5BBL / dina
Wilayah sing dienggoni 12m2 20㎡ 20㎡ 25㎡ 25㎡
Kuwasa 10kw 15KW 20KW 20KW 20KW
Beban kukus 0,05T / H 0,1T / H 0,1T / H 0,1T / H 0,15T / H
Konsumsi banyu 0.5m³ / d 0,8m³ / d 1m³ / d 1.5m³ / d 1.5m³ / d
Dhewe diameter  Selaras
Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita