Dhaptar Produk

Proyèk turnkey peralatan mesin gedhe

Tim PJM Brewery nggabungake pirang-pirang taun kanggo piranti brewhouse pengalaman engineering, bir, proses proses, ngrancang sistem stainless sanitary lan nggabungake sistem automasi & kontrol. Proyek turnkey bir gedhe. Peralatan birery duwe kapasitas taunan 2000 ton, kalebu brewhouse, fermentasi, sterilisasi, bengkel ngisi lan kemasan, lan pambentukan pusat perawatan banyu, pusat sumber panas, sistem CIP lan laboratorium profesional, kanthi kualifikasi SC sing cocog. Kita minangka pabrik peralatan bir bir, bisa ngrampungake kabutuhan nggawe bir kalebu proyek turnkey bir bir, tank tunggal, bir rampung utawa disesuaikan.

Rincian

221
Tim PJM Brewery nggabungake pirang-pirang taun kanggo piranti brewhouse pengalaman engineering, bir, proses proses, ngrancang sistem stainless sanitary lan nggabungake sistem automasi & kontrol.
Proyek turnkey bir gedhe. Peralatan birery duwe kapasitas taunan 2000 ton, kalebu brewhouse, fermentasi, sterilisasi, bengkel ngisi lan kemasan, lan pambentukan pusat perawatan banyu, pusat sumber panas, sistem CIP lan laboratorium profesional, kanthi kualifikasi SC sing cocog. Kita minangka pabrik peralatan bir bir, bisa ngrampungake kabutuhan nggawe bir kalebu proyek turnkey bir bir, tank tunggal, bir rampung utawa disesuaikan.
Kaluwihan
1. Konfigurasi lengkap, anyar, lan berkualitas tinggi.
2. Pilihan sistem bantuan saka merek anjog lan impor.
3. Sistem tambahan yaiku umur dawa, kinerja dhuwur, kualitas dhuwur, murah banget.
4. Bahan baja stainless steel (304,316) sing dikonfirmasi kanggo kabeh tank.
5. Aksesoris listrik tekan UL, cUL, CE, PED, ekspor standar.
6. Ndhukung voltase sistem frekuensi lan frekuensi cocog karo standar sampeyan.
7. Teknik produksi anyar.
8. Kualitas stabil, kinerja dhuwur, kontrol kualitas sing ketat.
9. Kabeh peralatan diadopsi 100% TIG gandheng, mirror Polishing.
10. Tata CAD, pitulung instalasi, pemasangan, pelatihan. "

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
Peralatan bir

Produk kita

Perusahaan kasebut setya promosi bir bir sing apik, yaiku miliar, macem-macem, sehat lan ijo, minangka minuman nasional sing bisa ditampa lan dikonsumsi dening masarakat.
Liyane +