Dhaptar Produk

Hotel bar Peralatan serbuk omah

Tim PJM Brewery nggabungake pirang-pirang taun kanggo piranti brewhouse pengalaman engineering, bir, proses proses, ngrancang sistem stainless sanitary lan nggabungake sistem automasi & kontrol.
Peralatan kilang peringatan mikroba kalebu 8BBL nganti 30BBL utawa kekarepan pelanggan liyane. Kita minangka pabrik peralatan bir bir, bisa ngrampungake kabutuhan nggawe bir kalebu proyek turnkey bir bir, tank tunggal, bir rampung utawa disesuaikan.

Rincian

Tim PJM Brewery nggabungake pirang-pirang taun kanggo piranti brewhouse pengalaman engineering, bir, proses proses, ngrancang sistem stainless sanitary lan nggabungake sistem automasi & kontrol.
Peralatan kilang peringatan mikroba kalebu 8BBL nganti 30BBL utawa kekarepan pelanggan liyane. Kita minangka pabrik peralatan bir bir, bisa ngrampungake kabutuhan nggawe bir kalebu proyek turnkey bir bir, tank tunggal, bir rampung utawa disesuaikan.


Kaluwihan
1. Konfigurasi lengkap, anyar, lan berkualitas tinggi.
2. Pilihan sistem bantuan saka merek anjog lan impor.
3. Sistem tambahan yaiku umur dawa, kinerja dhuwur, kualitas dhuwur, murah banget.
4. Bahan baja stainless steel (304,316) sing dikonfirmasi kanggo kabeh tank.
5. Aksesoris listrik tekan UL, cUL, CE, PED, ekspor standar.
6. Ndhukung voltase sistem frekuensi lan frekuensi cocog karo standar sampeyan.
7. Teknik produksi anyar.
8. Kualitas stabil, kinerja dhuwur, kontrol kualitas sing ketat.
9. Kabeh peralatan diadopsi 100% TIG gandheng, mirror Polishing.
10. Tata CAD, pitulung instalasi, pemasangan, pelatihan.

 

Peralatan lengkap kudu dilebokake ing ngisor iki:
Sistem bir Komponen Spesifikasi
Sistem panggilingan malt  Pabrik malt Roller Double, Noise <60db
Sistem Pemanasan Dandang Sertifikasi Listrik Elektrik, Gas, Minyak, Tambang Batu / CE
Sistem Giringan  Mash / tunter Shell batin: SUS304, kekandelan: 3.0mm
Lembar njaba: SUS304, kekandelan: 2.0mm
Tangkal sing nggodhok / Whirlpool Jampel: Polyurethane, kekandelan: 80mm
Laser nglereni V-wire Palsu ing ngisor
Tank banyu panas Cincin semprotane sparging sing gampang resik lan bisa dicopot
Manhole sisih kanggo ngginakaken pari-parian
Plate plate baja
Sistem Fermenting  Tangki Fermentasi Ndhuwur lan ngisor kerucut; ngisor keranjang 60 derajat
Shell batin: SUS304, kekandelan: 3.0mm
  Lembar njaba: SUS304, kekandelan: 2.0mm
Jampel: Polyurethane, kekandelan: 80mm
Tekanan tes: 0.3Mpa, Tekanan kerja: 0.18Mpa
Manhole sisih utawa manhole sisih
Sistem Kelangan  Tangki Banyu Es Gunakake kanggo tank wort, tank fermentasi lan BBT.
 Unit Chiller Sadurunge merek World-Famous Cool, digunakake kanggo tank banyu Glycol.
Sistem reresik CIP  Tangki disinfeksi / tank alkalin Nglengkapi unsur pemanasan listrik, ngresiki kabeh tank nalika rampung nggawe bir.
Sistem kontrol  Miring / Fermenting / Kelangan / CIP Ngontrol kabeh suhu tangki, motor lan pamindhahan pump on / off
Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita