FAQ

Apa sampeyan bisa nyedhiakake khusus?

Ya. kita minangka pabrik. kita bisa nyedhiyakake OEM, ODm lan disesuaikan.

Apa gampang disesuaikan?

Iki gampang disesuaikan. Sampeyan mung kudu nyritakake syarat utawa gambar 3D. Utawa program suplai departemen&R kita miturut syarat sampeyan.

Sepira suwene wektu pangiriman sampeyan?

Sawise 30-45 dina kerja nalika nampa simpenan.

Kepiye carane nggawe pesenan?

1: Kirimi siji priksaan utawa email.
2: mriksa email lan pilih model ing katalog kita.
3: negosiasi detail.
4: konfirmasi invoice proforma lan ngatur simpenan.
5: Sampeyan bakal entuk peralatan sawise 30-45 dina.

Apa sampeyan bisa ngetung biaya pengiriman kanggo kula?

Ya, tulung kita ngerti port sing paling cedhak karo papan sampeyan.

Apa istilah pembayaran sampeyan?

50% T / T luwih dhisik, imbangan sadurunge kiriman utawa liyane sing cocog kanggo cara pembayaran.

Apa bayine paketmu?

Ekspor standar, kayu, wesi, utawa transportasi segara sing cocog kanggo jarak.

Iki sepisanan aku nggunakake mesin kaya iki, apa gampang digunakake?

Ana video Inggris utawa pandhuan video sing nuduhake cara nggunakake mesin.
Yen sampeyan isih duwe pitakon, kita bisa ngobrol saka telpon, whatsapp utawa Skype.

Yen mesin duwe masalah sawise aku nggunakake, kepiye kepiye?

Kursus latihan gratis ing tanduran kita.
Bagéan gratis dikirim menyang sampeyan ing wektu garansi mesin yen mesin duwe masalah.
Mangga hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon. Kita bakal menehi layanan 24 jam saka telpon, whatsapp, skype utawa wechat.

ING NGANGGO BISA DENGAN US?