Dhaptar Produk

Peralatan bantu

Sistem cuci CIP bisa dikonfigurasi miturut ukuran peralatan bir. Sistem cuci CIP utamane kasusun saka tank limfa, tank disinfeksi, pompa pembersihan CIP lan peralatan liyane. Sistem kasebut kompak, gampang dijaga lan bisa ngresiki kanthi efektif - peralatan produksi situs. Proses reresik kabeh ditindakake kanthi tertutup, sing bisa nyebabake kemungkinan polusi sekunder, keamanan sing kuwat.
Yen kapasitas tank cilik, tangki reresik bisa dipasang ing troli. Iku operasi sing gampang kanggo ngresiki tank.

Rincian

CIP-system

Sistem cuci CIP bisa dikonfigurasi miturut ukuran peralatan bir. Sistem cuci CIP utamane kasusun saka tank limfa, tank disinfeksi, pompa pembersihan CIP lan peralatan liyane. Sistem kasebut kompak, gampang dijaga lan bisa ngresiki kanthi efektif - peralatan produksi situs. Proses reresik kabeh ditindakake kanthi tertutup, sing bisa nyebabake kemungkinan polusi sekunder, keamanan sing kuwat.
Yen kapasitas tank cilik, tangki reresik bisa dipasang ing troli. Iku operasi sing gampang kanggo ngresiki tank.

Piranti sistem pendinginan biasane nyedhiyakake chilling terus kanggo brewhouse lan sistem sistem fermentasi. Sistem pendhidhikan kalebu tank banyu Glycol, unit chiller, pompa banyu lan katup Glycol.
Fungsi tank banyu Glycol yaiku kanggo penyejukan wort lan penyejukan fermentasi. Bahan utama sing nggunakake stainless steel SUS304.

121
Tank banyu glikol

121
Thi chiller unit

Sistem brewhouse kanthi otomatis, gampang dioperasikake lan gampang sinau amarga desain sing luwih berpatutan. Peralatan utama kasusun saka mash tun, tank lauter, ketel sing nggodhok, tank whirlpool, lan ragi nambah tank sing diadopsi standar kualitas internasional kebersihan 304 baja stainless.

Sistem brewhouse bisa uga kalebu brewhouse rong kapal, brewhouse telung prau lan brewhouse patang prau miturut syarat proses lan skala. Kapasitas kasebut luwih gedhe, kapal kasebut luwih lan sampeyan uga bisa milih wangun majelis bebarengan, nambah efisiensi kerja .
Brewhouse system

Parameter teknis

PJ-500L

PJ-1000L

PJ-8BBL

PJ-2000L

PJ-5000L

PJ-10000L

Kapasitas produksi

500L

1000L

8BBL

2000L

5000L

10000L

Wilayah sing dienggoni

50㎡

100㎡

50㎡

150㎡

400㎡

800㎡

Kuwasa

15kw

15kw

15kw

20kw

40kw

40kw

Beban kukus

0,1T / H

0,15T / H

0,1T / H

0,15T / H

0,3T / H

0,3T / H

Konsumsi banyu

1.5m³ / d

3m³ / d

1.5m³ / d

3m³ / d

8m³ / d

8m³ / d

Dhewe diameter

1160mm

1350mm

1160mm

1600mm

2200mm

2200mm

Dhuwur pabrik

2600mm

3000mm

2600mm

3100mm

3800mm

3800mm

Sistem fermentasi kalebu tank fermentasi lan tanke. Kabeh komponen tank fermentasi digawe saka baja stainless steel berkualiti tinggi 304. Kualitas kasebut dijamin dening bahan nyata lan desain profesional lan pabrik. Outsourcing miturut syarat pelanggan, nggunakake stainless steel polishing, matte, electroplating, tembaga lan wangun liyane. Manholes, bal ngresiki CIP, meter level Cairan, katup sampling lan fasilitas dhukungan liyane lengkap. Desain ngisor conical 60 ° bisa kanthi efektif nambah udan ragi bir. Nganggo teknologi standar standar internasional, data online nyata ngawasi nyata bisa ngawasi ngawasi remot.

Piranti sing adhem biasane nyedhiyakake pangujian sing terus kanggo birine lan sistem sistem fermentasi. Sistem pendhidhikan kalebu Tank Air Terpanggang, unit chiller lan katup.



Sistem kontrol PLC

Sistem CIP

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
Peralatan bir

Produk kita

Perusahaan kasebut setya promosi bir bir sing apik, yaiku miliar, macem-macem, sehat lan ijo, minangka minuman nasional sing bisa ditampa lan dikonsumsi dening masarakat.
Liyane +