Dhaptar Produk

Perangkat sistem Fermenting

Sistem fermentasi kalebu tank fermentasi lan tank bir sing cerah. Miturut skala produksi lan njaluk output bir, dilengkapi jumlah lan kapasitas tank.

Tangki fermentasi yaiku nyedhiyakake lingkungan sing cocog kanggo maltose supaya bisa diowahi dadi alkohol sawise wort digawe adhem lan ragi karo ragi.

Rincian

Parameter Teknik Fermenter
Model Kapasitas (L) Diameter (cm) Dhuwur (cm)
7BBL 1113 100 125
10BBL 1590 115 125
15BBL 2385 125 168
20BBL 3180 140 170
30BBL 4770 165 185
40BBL 6360 175 205
50BBL 7950 175 275
60BBL 9540 185 280
80BBL 12720 210 290
100BBL 15900 220 335

Sistem fermentasi kalebu tank fermentasi lan tank bir sing cerah. Miturut skala produksi lan njaluk output bir, dilengkapi jumlah lan kapasitas tank.
Tangki fermentasi yaiku nyedhiyakake lingkungan sing cocog kanggo maltose supaya bisa diowahi dadi alkohol sawise wort digawe adhem lan ragi karo ragi. Tangki fermentasi dilengkapi sirah kupu-kupu ndhuwur, lempung panggilingan dipasang ing jaket / bal nyemprot CIP / katup sampling / tingkat cair meter / outlet bir lan outlet limbah, tekanan mekanik sing nutup banyu banyu / port titanium inflating port lan liyane katup dhukungan. . Kanthi insulasi poliuretana kanggo mesthekake yen suhu fermentasi tetep kurang. Dilengkapi sensor suhu PT100, kanthi sistem kontrol otomatis PLC.

pijiu

Spesifikasi Produk
1. Kepala kupu ndhuwur lan ngisor 60 derajat
2. Nihan interior lan njaba digawe saka stainless stainless SUS304, kekandelan yaiku 2-4mm
3.Njaluk Jackted: piring gilingan
4.Insulasi Polyurethane, kekandelan ana 80mm utawa 100mm
5. Pipa lan klep: dilengkapi manhole tekanan utawa manhole sisih / balapan penyembur CIP / katup sampling / level level meter / outlet bir lan outlet limbah, tekanan mekanik sing ditutup banyu / sensor suhu PT100.
6. Kanthi tugas abot 304 sikil stainless steel, dhuwur bisa luwes.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
Peralatan bir

Produk kita

Perusahaan kasebut setya promosi bir bir sing apik, yaiku miliar, macem-macem, sehat lan ijo, minangka minuman nasional sing bisa ditampa lan dikonsumsi dening masarakat.
Liyane +