Hubungi Kita

Henan Pijiang Teknologi Development Co, Ltd

Alamat

Persimpangan Jalan ZhiCheng lan Jalan ZhuRun, Kecamatan Yucheng, Provinsi Henan, China.

E-mail

anna@pjmbrew.com

Telpon

+86 18860201386
+8618348302801 (whatsapp & wechat & skype)

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita