Dhaptar Produk

Alat sistem Brewhouse

Bakal kapasitas bir sing nemtokake output bir.Menurut efisiensi produksi lan skala milih macem-macem kombinasi.
Sistem brewhouse bisa uga kalebu loro prau, loro prau & HWT, telung kapal lan brewhouse kapal.
Kanggo hotel, omah utawa mangan, gunakake loro brewhouse.Babrik bir bisa milih kapal-kapal thress. Kapasitas luwih gedhe, kapal kasebut luwih akeh lan efisiensi kerja luwih dhuwur.

Rincian

Bakal kapasitas bir sing nemtokake output bir.Menurut efisiensi produksi lan skala milih macem-macem kombinasi.
Sistem brewhouse bisa uga kalebu loro prau, loro prau & HWT, telung kapal lan brewhouse kapal.
Kanggo hotel, omah utawa mangan, gunakake loro brewhouse.Babrik bir bisa milih kapal-kapal thress. Kapasitas luwih gedhe, kapal kasebut luwih akeh lan efisiensi kerja luwih dhuwur.
Sistem brewhouse kanthi otomatis otomatis, gampang dioperasikake lan gampang sinau amarga desain sing luwih berpatutan. Peralatan utama kasusun saka mash tun, tank lauter, ketel sing nggodhok, tank whirlpool, lan ragi nambah exchanger panas / piring. Kabeh tangki bahan mentah utama nggunakake standar kualitas internasional stainless steel sanitasi 304, lan ing jero ngetrapake proses jaket plate Miller kanggo entuk konduksi panas maksimal, lan bahan poliuretana 80-100mm digunakake kanggo jampel termal kanthi efektif nyegah kebocoran termal energi ing tank.
Cara pemanasan, sampeyan bisa milih pemanasan uap, pemanasan listrik, lan aslo sing bisa ditemtokake.

pijiang

Gabungan sing beda
2 Idol:
Ceret Mash / Brew / tank whirlpool + Tuning Lauter "
"Industri sing ditrapake: Hotel / Ngarep / Makan Malam
Kapasitas: 1bbl-5bbl
Brews / dina: 2
Keuntungan:
1.Small area sidik peralatan
2. Investasi murah
3. Operasi sing gampang
4.Hasil panggunaan tingkat "

Gabungan sing beda
3 Bantul:
Mash / lauter tun + Brew tank / tank whirlpool + tank omben-omben panas "
"Industri sing Ditrapake: Bar / Pub
Kapasitas: 1bbl-10bbl
Brews / dina: 3
Keuntungan:
1.High output, efisiensi dhuwur
2.high otomatis
3.Low biaya saka bir
4.Hasil panggunaan tingkat "

2

Gabungan 3 Bunder:
1.Mash / lauter tun + tukang ceret + tangki whirlpool
2.M tun tun + tank tank + tankkettle / whirlpool tank
3.Mash / bumbung + tunter whirlpool + tank "
Industri sing ditrapake: bir Micro
Kapasitas: 5bbl-30bbl
Brews / dina: 4
Keuntungan:
1. Digabungake beda, bisa nambah tank kanggo patang prau
2. Bungkus sing luwih akeh, efisiensi dhuwur
3. Cilik ing dhuwur peralatan "

4 Bunder:
Tangki mash + tunter lau + ceret bir + tangki whirlpool
Industri sing ditrapake: Anggur gedhe
Kapasitas: 15bbl-50bbl
Brews / dina: 6
Keuntungan:
1. Cocog kanggo nggawe bir kumpulan
2. Baris produksi, tingkat peralatan panggunaan sing dhuwur
3.Bungkus liyane, efisiensi dhuwur
4. Tambah tangki wort panyimpenan, kanggo nambah efisiensi lan nyuda wektu. "

1
Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
Peralatan bir

Produk kita

Perusahaan kasebut setya promosi bir bir sing apik, yaiku miliar, macem-macem, sehat lan ijo, minangka minuman nasional sing bisa ditampa lan dikonsumsi dening masarakat.
Liyane +