Peralatan bantu

  • Auxiliary equipment

    Peralatan bantu

    Sistem cuci CIP bisa dikonfigurasi miturut ukuran peralatan bir. Sistem cuci CIP utamane kasusun saka tank limfa, tank disinfeksi, pompa pembersihan CIP lan peralatan liyane. Sistem kasebut kompak, gampang dijaga lan bisa ngresiki kanthi efektif - peralatan produksi situs. Proses reresik kabeh ditindakake kanthi tertutup, sing bisa nyuda kemungkinan polusi sekunder, keamanan sing kuwat.
    Yen kapasitas tank cilik, tangki reresik bisa dipasang ing troli. Iku operasi sing gampang kanggo ngresiki tank.

    sinau luwih lengkap