Babagan Kita

fukan

Pengenalan perusahaan

Henan Pijiang Teknologi Development Co, Ltd minangka pabrik profesional saka peralatan bir bir. Minangka prodhuksi skala paling gedhe ing China, perusahaan Pijiang diadegake ing taun 2011. Piranti perabot bir kanthi hak properti intelektual bebas njamin kestabilan kualitas bir, rasa mokal, efisiensi pembuangan bir lan ngirit biaya tenaga kerja.

bangonglou

Budaya perusahaan

zhanting

Kita ngupayakake kabijakan "enterprising, realistis, kaku lan bersatu", terus berkembang lan gawe anyar, ngetutake kabijakan manajemen "jujur", "pelanggan dhisik", "kualitas pisanan" lan "layanan sampurna", terus-terusan ngrebut pelanggan njaluk, njupuk pasar minangka arah, kanggo ngupayakake tujuan sing luwih dhuwur.

Kekuwatan P&P kita

Kita wis nggabungake desain, riset, pangembangan, produksi, penjualan, instalasi, komisi, lan layanan sawise-sales, kanthi ketat miturut sistem kualitas ISO9000. Ukuran pabrik kita luwih saka 100000 meter persegi, duwe luwih saka 500 karyawan kalebu luwih saka 120 siswa sarjana lan lulusan kuliah ing SMP, lan luwih saka 20 insinyur lan teknisi senior. Perusahaan iki ngaturake sekitar 5% saka pendapatan dodolan kanggo R&D saben taun. Ngandelake kemampuan inovasi dhewe, lan terus nambah teknologi, inovasi, lan saiki duwe pirang-pirang paten, kayata paten pinemu, paten model utiliti. Secara khusus, kita nggunakake sawetara peralatan canggih kayata welding OTC, mesin nglereni laser , mesin nglereni gantri, polesan mekanik otomatis, dll.

2
3
cer4
cer3
cer2
cer
cert1
cert3
ce1
ce2