• bangonglou2

Pengenalan perusahaan

Henan Pijiang bir produsen Teknologi Development Co, Ltd

Henan Pijiang bir Produksi Technology Development Co, Ltd didegaké ing taun 2011. Perusahaan kasebut setya promosi bir bir sing duweke, sing nduwe rasa ora nyenengake, macem-macem rasa, bir sehat lan ijo, minangka minuman nasional sing bisa ditampa lan dikonsumsi dening masarakat. Kita mesthi netepi Internet seluler minangka industri bir China liwat kombinasi Internet seluler ditambah bir bir, lan kanthi bener ngganti pemikiran umum bir minangka minuman keras sing sithik. Kita nggunakake mode operasi chain kanggo ngerteni jangkoan "merek" merek kanggo konsumen lan komunitas….

Ndeleng Liyane
Peralatan bir

Produk kita

Perusahaan kasebut setya promosi bir bir sing disuguh, yaiku mancep, maneka warna, sehat lan ijo, minangka minuman nasional sing bisa ditampa lan dikonsumsi dening masarakat.
Liyane +
Warta

Dinamika perusahaan

Informasi warta

Budaya bir

Ajar sampeyan trick